belettering

van a(uto) tot z(eilboot)

Belettering kan heel snel en gericht potentiële klanten aanspreken. Dit kan niet alleen op uw wagen, maar ook in uw bedrijf. Wegwijzers, promo’s of gewoonweg jouw huisstijl. Wij voorzien je bedrijf van de gepaste letters. Wil je weten wat allemaal mogelijk is of wil je wat inspiratie opdoen? Bekijk dan zeker onze realisaties.

Belettering

raamfolies

ruim assortiment folies

Raamfolies zijn veelzijdig. Naast decoratief kunnen ze ook een praktische functie hebben. Ze kunnen de inkijk en warmte op kantoor of in je privé verminderen, maar kunnen tegelijk ook een eyecatcher zijn en bijdragen tot de huisstijl van jouw bedrijf. Wil je een voorbeeld zien? Trek dan gewoon de folie af.

spiegelfolie

Bij het plaatsen van spiegelfolie zorg je ervoor dat de meeste warmte in de zomer buiten blijft. Dit is niet alleen praktisch maar ook energiebesparend.

zandstraalfolie

Door zandstraalfolie te plaatsen heb je volledige privacy. Los van de privacy kan je dit ook nog plaatsen voor huisnummers / logo’s van bedrijven etc.

one way vision

One way vision plaatsen we vaak bij bedrijven die willen opvallen met goed geplaatste reclamecampagnes. Het zicht naar buiten blijft behouden.

interieurfolies

meer kleur aan uw interieur

Met onze interieurfolies kunnen we je meubelen een 2e leven geven of stoffige gordijnen vervangen door een strak raamtextiel. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. De folies bestaan er in alle kleuren en kunnen bepaalde materialen ook nabootsen, denk maar aan visgraat of marmerlook.

Large full colour prints

Go big or go home

Spandoeken, werfdoeken, reclamepanelen of gewoon een full colour wrap op uw wagen. Jouw naam of reclame in het groot.